Πρόσκληση σε παλιούς, νέους και νεότερους φίλους

Καλώς ήλθατε στο νέο μου blog. Εδώ μπορείτε να ενημερωθείτε για τα έργα μου, τα οποία χρόνια τώρα έγραφα από χόμπυ, αλλά που πλέον αποφάσισα ότι ήρθε η ώρα να τα μοιραστώ με όλους εσάς… Εάν σας σαγηνεύουν οι ιστορίες φαντασίας, επιστημονικής και μη, η περιπέτεια και το βαθύ συναίσθημα, τότε σίγουρα βρίσκεστε στο σωστό μέρος. Σας εύχομαι καλή ανάγνωση!

Τετάρτη, 11 Μαΐου 2016

Το διαφημιστικό των Πυλών


«Μέχρι ο πόλεμος του καλού και του κακού να τελειώσει, μέχρι το ένα από τα δύο να επικρατήσει, ο κόσμος μας θα βρίσκεται σε έναν Αέναο Πόλεμο και δεν θα είναι ποτέ ασφαλής…»
Λίγο καιρό πριν ανοίξουν οι Πύλες της Αβύσσου και ενώ ο κόσμος αρχίζει να συνταράσσεται από τα σημεία των καιρών, τα πιόνια έχουν σιωπηλά στηθεί πάνω στην παγκόσμια σκακιέρα, έτοιμα για τον μεγάλο πόλεμο για τον οποίο μιλούν οι προφητείες εδώ και χιλιάδες χρόνια.

Άνθρωποι άγνωστοι μεταξύ τους από όλον τον κόσμο, ωθούμενοι από μία απροσδιόριστη δύναμη, θα αναλάβουν το έργο να ξεσκεπάσουν την πιο σκοτεινή συνωμοσία κατά της ανθρωπότητας, να προετοιμάσουν τον κόσμο για έναν πόλεμο που όμοιός του δεν έχει συμβεί εδώ και χιλιετίες και να ανακτήσουν την Χρυσή Λάρνακα που έχει χαθεί στα βάθη των Ταρτάρων…

Διαβάστε ελεύθερα την αρχή του βιβλίου με μία απλή επίσκεψη στο Blog της Βιβλιοπαρουσίασης της Φωτεινής Καμπάνη: 
http://foteinikambanibooks.blogspot.gr/p/blog-page_4.html 

Παραγγείλετε το βιβλίο από το create space.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.