Πρόσκληση σε παλιούς, νέους και νεότερους φίλους

Καλώς ήλθατε στο νέο μου blog. Εδώ μπορείτε να ενημερωθείτε για τα έργα μου, τα οποία χρόνια τώρα έγραφα από χόμπυ, αλλά που πλέον αποφάσισα ότι ήρθε η ώρα να τα μοιραστώ με όλους εσάς… Εάν σας σαγηνεύουν οι ιστορίες φαντασίας, επιστημονικής και μη, η περιπέτεια και το βαθύ συναίσθημα, τότε σίγουρα βρίσκεστε στο σωστό μέρος. Σας εύχομαι καλή ανάγνωση!

Τετάρτη, 4 Μαΐου 2016

Οι Πύλες σύντομα κοντά σας
Έχω την χαρά να σας ανακοινώσω πως το βιβλίο μου «Πύλες» (για την περίληψη του βιβλίου, κάντε κλικ εδώ) θα είναι πολύ σύντομα διαθέσιμο μέσω του διαδικτυακού βιβλιοπωλείου της Amazon. Οι λάτρεις του μεταφυσικού και της εσχατολογίας, μείνετε λοιπόν συντονισμένοι, γιατί εντός των ερχόμενων ημερών θα ακολουθήσει ανακοίνωση με το URL της πώλησης του νέου μου βιβλίου. Η ανακοίνωση θα γίνει τόσο μέσα από το παρόν blog, όσο και μέσω του blog Αναζητώντας τοΠαράξενο, αλλά και του λογαριασμού μου στο Facebook.

Και να θυμάστε:


«Μέχρι ο πόλεμος του καλού και του κακού να τελειώσει, μέχρι το ένα από τα δύο να επικρατήσει, ο κόσμος μας θα βρίσκεται σε έναν Αέναο Πόλεμο και δεν θα είναι ποτέ ασφαλής…»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.